Visie

 

Wij zijn er om onze klanten van dienst te zijn, te ondersteunen bij complexe vraagstukken en te brengen tot waar we samen willen komen. Gedrevenheid, passie en de wil iets te bereiken staan in combinatie met ondernemersschap garant voor resultaat.

Wie is GDSM

 

Gerard en Desiree van der Schaaf zijn de oprichters van GDSM Beheer BV.

Naast de al eerder genoemde activiteiten op de homepage kunnen wij je vanuit onze onderneming ondersteunen. Vanzelfsprekend hebben wij een uitvoerig en solide assortiment aan diensten welke wij graag tijdens een persoonlijk gesprek verder aan je uit willen leggen.

Denk hierbij aan:

- het voeren van je (bedrijfs-)administratie

- het beheren van je boekhouding

- de uitvoering van je commerciele traject

- acquisitie

Start

 

Medio 2001 zijn wij begonnen met ondernemen om via een aantal omwegen te komen tot de huidige organisatie GDSM. "Door de wol geverfd" kunnen we wel zeggen, waarbij de combinatie van kennis, kunde en nuchter Westfries verstand in combinatie met de juiste ondernemersmentaliteit DE oplossing is voor vele problemen/aandachtspunten. Meerdere ondernemingen hebben al gebruikt gemaakt van Gerard, Desiree en hun medewerk(-st)ers, dit tot meer dan volle tevredenheid. Referenties zijn vanzelfsprekend opvraagbaar.

Tot uw dienst

 

Gerard, Desiree en medewerker(st)ers